آزمایشگاه سازه دانشگاه صنعتی شیراز از سال ۳۱۳۱ آغاز به کار کرده است. این آزمایشگاه با هدف ارتقا سطح کیفی تحقیقات در زمینه مهندسی سازه و ارتباط هرچه بیشتر دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی شیراز با صنعت و ارگان های مرتبط با صنعت ساختمان در محل دانشگاه صنعتی شیراز واقع در بولوار مدرس راه اندازی شده است.

تجهیزات آزمایشگاه

1. قاب عکس العمل فولادی با ظرفیت باربری تا ۴۰ تن با ابعاد ۵ در ۴ متر
  2.  جک بارگذاری هیدرولیکی با ظرفیت ۲۰ تن به همراه پمپ دستی
  3.  جک بارگذاری هیدرولیکی با ظرفیت ۱۰ تن به همراه پمپ دستی